Добър Ден,Колеги! От няколко дена съм горд собственик на Алфа Ромео 166 150 коня 110kw.И имам няколко въпроси.1 Забелязах че най отпред на кулера от лявата страна се е насъбрало масло как може да се почисти? и според вас от къде се е появило.2 Скоростите трудно влизат това нормално ли е ? 3 След като минах преглед тези от прегледа ми казаха че около турбото и скоростната кутия ми е омаслено ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kw
Collapse
X
-
щом около турбото е омаслено трябва да го прегледаш може да е тръгнало и да имаш голям проблем. предполагам, че омасляването при кулера е следствие на маслото при турбината. Една турбина читава е около 2000лв, а ремонт на такава (ако е възможен) е около 600лв. Във раздел купува продава може да намериш и по тънко читава турбина, но обърни сериозно внимание на това.
За скоростите, трябва да влизат леко и незабележимо. Предполагам че ако е наред самата кутия може да има усукване от упуснал тампон. Може да е помпа на съединителя и да не отделя достатъчно (тогава се чува едно виене на зъбците) и най лесното за преглед е да няма масло в нея (има щека макар и завряна на мама си). Не съм специалист но по описанието това ми идва на ум , има колеги които са на ТИ с материята, дано те отговорят по изчерпателно.
-
Добър ден колата пропушва черен гъст дим след като е натисна и се включи турбото, а за съединителя се чува един много лек шум и след като натисна съединителя шума изчезва. Днеска като свалих пластмасата на двигателя и видях че тече масло от гарнитурата но се съмнявам че от там може да се омасли турбината ?
Comment
-
щом пуши черен дим значи е турбината. иди да я прегледат при специалист. Доколкото знам тези турбини са с променлива геометрия и ако не работи нещо по нея започва да пренадува налягане и хвърля масло. Другия вариант е да е тръгнала да си отива и скоро да почнеш да търсиш турбина. Тогава цялото масло отива в кулера и на земята.
Едва ли от капака ще хвърля толкова масло - освен ако не тече през него. Но тогава ще сипваш масло на поразия. Тези двигатели ако всичко е наред не пипат масло. Аз карах 5години без почти никакви проблеми и пролетта отиде двигателя. Сега съм с друг двигател и се надявам поне минимум 5-6 години да нямам проблеми. Има едно съединение между двигателя и турбината (тръбичка) която се уплътнява със дифтунги , да не тече масло - от там се смазва турбината. Ако е упуснала някоя дифтунга може да пропуска масло и тогава от перката и скоростта то се наслоява по кулера и двигателя
За звука от съединителя - може да е за смяна , може да е за долна помпа (на педала). Така няма как да те упътя. Отиди при специалист на алфи, или се обърни към някой от форумните специалисти със сервизи. Ще ги намериш в раздел купува продава.
Comment
Comment